Steltenpool, keurslager

Barbecue specialiteiten

Wij hebben voor u een aantal smakelijk 'All In' pakketten samengesteld. Deze worden voor u op een mooie schaal gepresenteerd, en de salades worden netjes gegarneerd. Indien u liever zelf een pakket samenstelt, dan kan dit natuurlijk ook. Hulp nodig? Wij adviseren u graag!

Veel van onze barbecue producten zijn gluten vrij, of glutenvrij leverbaar! Wij informeren u graag!

Party All In Populair

( ±750 gram p.p.)                    
Varkenssaté  Rundvleessalade 
Barbecueworst  Aardappelsalade
Kipsaté  Huissalade
Gekruid filetlapje   Knoflooksaus
Gemarineerd biefstukje  Barbecuesaus
Kruidenboter  Cocktailsaus 
Diverse broodsoorten   
Per persoon € 12,99

Party All In Vlees en Vis

( ±750 gram p.p.)                    
Kabeljauw-baconspies Rundvleessalade 
Grote garnalenspies  Aardappelsalade
Gemarineerd biefstukje  Tomatensalade
Gekruid filetlapje   Mango-koolsalade
Shaslick  Verse fruitsalade
Kruidenboter  Knoflooksaus
Pesto aïoli Barbecuesaus
Diverse broodsoorten  Cocktailsaus
Per persoon € 15,49

Party All In XL

±750 gram p.p. 5 soorten vlees/vis p.p.

 
Kabeljauw-baconspies  Rundvleessalade 
Garnalenspies  Mango-koolsalade
Zalmpakketje  Bourgondische aardappelsalade 
Gekruid filetlapje  Huissalade 
Varkenssaté  Tomatensalade 
Barbecueworst  Verse fruitsalade 
Kipsaté  Knoflooksaus 
Gemarineerd biefstukje  Barbecuesaus 
Lamsspies  Cocktailsaus 
Shaslick  Kruidenboter 
Diverse broodsoorten   Pesto aïoli
Per persoon   € 17,99 
(Te bestellen vanaf 10 pers.)  

Party All In Kids

Kinderspies 
Barbecueburger
Barbecueworst 
Marshmallowspies 
Verse fruitsalade
Kruidenboter 
Stokbrood   
Per persoon € 5,99

Vleespakket populair

Varkenssate 
Gemarineerd biefstukje
Barbecueworst 
Gekruid filetlapje 
Kipsate
Per persoon € 6,99

Vleespakket speciaal

Kipsate 
Beefstick
Lamsspies
Gekruid filetlapje 
Shaslick
Per persoon € 8,99

Tapas BBQ

(±750 gram p.p. Te bestellen vanaf 10 personen)
Het pakket voor fijnproevers! 
9 verschillende culinaire tapas voor op de bbq, aangevuld met smaakvolle salades. Er zitten geen sauzen bij dit pakket, want deze producten verdienen het om hun ware aard te laten zien!

Garnalen met knoflookmarinade  Mango-koolsalade 
Pepersteak Tomatensalade 
Varkenshaas met panchetta Huissalade  
Kipfilet met pestomarinade en romatomaat   Bourgondische aardappelsalade 
Kabeljauw-baconspies Verse fruitsalade 
Zalmmootje puur natuur  Diverse broodsoorten
Black Angusburger Kruidenboter
Gemarineerde lamskotelet Pesto aïoli
   

Per persoon € 19,99

Vispakket

Kabeljauw-baconspies
Zalmpakketje deluxe
Zalmspies
Grote garnalenspies
Tonijnspies
Per persoon € 12,99

Vegetarisch pakket

Gepofte aardappel
Gemengde groentespies
Groentepakketje met blauwschimmelkaas
Gevulde portobello
Per persoon € 8,99

Mannenzaken

Black Angus burger
Karbonade XL 
Gemarineerde Angus rib-eye steak
BBQ worst met rookspek
Dit pakket is ±600 gram p.p.
Per persoon € 10,99

Download hier onze barbecuefolder!

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Steltenpool, keurslager

Westerdorpsstraat 9
3871AT Hoevelaken
0332536055
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten