Steltenpool, keurslager

Leer ons team beter kennen. Wij stellen ons hier graag aan u voor!

Homepage

Gerard & Marian Steltenpool

63 en 62 jaar • Meesterslager en ondernemers • Beiden werkzaam sinds 1988

Op weg naar school kwam ik, Gerard, als jong jochie altijd langs de dorpsslager. Geweldig, wat een ambacht zag ik daar. Dat wilde ik ook! Het fascinerende en uitdagende aan het slagersvak is dat het door de jaren heen steeds verder is ontwikkeld. Als 15-jarige leerling-slager hielden we ons in de slagerij nog enkel bezig met puur vlees en vleeswaren. In de loop der jaren zijn er vele assortimentsgroepen toegevoegd, zoals vleesspecialiteiten, buitenlandse producten, dry-aged meat, barbecue, traiteurschap en catering. Zeker in deze laatste drie doelgroepen is Marian een spil in het bedrijf. We zijn in al die jaren ons altijd blijven ontwikkelen, met trainingen, opleidingen en cursussen. Wij willen iedere dag een topprestatie leveren voor onze klanten, daarom zijn we bijvoorbeeld ook Keurslager en ben ik trots lid van de Grootorde van Meesterslagers. Heden ten dagen houden we ons hoofdzakelijk bezig met het stroomlijnen van al onze activiteiten en met ondernemen. Maar vooral genieten we nog elke dag van de omgang met onze klanten in onze prachtige winkel. 

Guido van de Ham

42 jaar • Chef-slager • Werkzaam sinds 1992

Ik zit al 27 jaar in het slagersvak en dit jaar vier ik mijn 25-jarig jubileum bij Keurslagerij Steltenpool. Ik ben hier als leerling begonnen en doorgegroeid tot chef-slager. Nog iedere dag word ik blij van de afwisseling in de werkzaamheden, het ‘slageren’ en het adviseren van onze klanten. Dat ons hakblok een prominente plaats in de winkel heeft gekregen vind ik echt geweldig want vertellen over mooie producten is erg leuk. Over picanha bijvoorbeeld. Dat verkochten we in de oude winkel helemaal niet, maar omdat we dit prachtige rundvlees nu kunnen laten zien en belichten vindt het steeds meer aftrek. Dat verkopen is gewoon een kick!

Suzan Steltenpool

34 jaar • Verkoop - marketing - social media - catering • Werkzaam sinds 2005

Als kind van 5 jaar kwam ik naast deze slagerij wonen en sindsdien ben ik gegrepen door het slagersvak. Het zit denk ik in mijn bloed! 

Vanaf mijn 14e werk ik al mee in de zaak bij mijn ouders. Mijn horeca-opleiding en ervaring komt goed van pas bij de organisatie rond onze cateringafdeling, maar vooral de gastvrijheid die mij in de horeca is bijgebracht is van nut. Vertellen over ons vlees, mensen enthousiast maken en tevreden de deur uit laten gaan. Iedere dag weer leuk!

Ik zou me niet voor kunnen stellen dat ik iets anders zou doen als dit. Ik ga fluitend naar mijn werk! 

Bert Schippers

54 jaar • Slager - worstmaker • Werkzaam sinds 2001

Mijn vader had een slagerij en van kinds af aan heeft het slagersvak me al geboeid. Het werk ‘achter’ trok me altijd al erg aan en omdat ik mijzelf daar in mijn carrière als slager het meeste heb gespecialiseerd vind je mij meer achter de grijze klapdeuren dan achter de toonbank (al vind ik dat ook leuk). Ik neem de worstmakerij voor mijn rekening, maar het uitsnijden van het rundvlees en het varkensvlees vind ik ook erg boeiend. Mijn favoriete producten zijn de grillworst en de rookworst. Die hebben allebei een mooie samenstelling qua kruiden en een lekkere bite. En onze Hoevelakertjes! Die heb ik zelf ontwikkeld en die vinden gretig aftrek. Daar ben ik best trots op. 

Henriette Ruizendaal-Bouwmeester

29 jaar • Verkoopmedewerkster • Werkzaam sinds 2005

Twaalf jaar geleden ben ik bij Gerard en Marian in de slagerij begonnen en alhoewel mijn ambities destijds niet bij het slagersvak lagen, heb ik hier helemaal mijn plekje gevonden. De interactie met onze klanten en ze tevreden de deur uit laten gaan is iedere werkdag weer leuk! Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit vleeswaren snijden, salades maken en natuurlijk klanten helpen. Heel veelzijdig! Mijn ultieme lievelingsproduct is natuurlijk de grillworst, die is nergens zo lekker als bij ons. Maar een heerlijke rookworst op een zelfgemaakt stamppotje gaat er bij ons thuis ook erg goed in! 

Conor Bertelsmann

24 jaar • Winkelslager • Werkzaam sinds 2017

Specials, dat vind ik echt geweldig om te maken. Het knutselen met vlees, smaakcombinaties verzinnen en adviseren over de bereiding vind ik heel erg uitdagend. Het lekkerste product dat wij verkopen vind ik Bacon ala Gerard. Dat is een mooi stuk varkensfilet dat lekker gekruid gegaard wordt op de kolenbarbecue, die voor de winkel staat. Uniek van smaak! Zes jaar geleden ben ik begonnen met werken in de Keurslagerij van mijn vader. Mijn plan is om die winkel in de toekomst over te nemen en zelf succesvol te worden als ondernemer. Bij Gerard doe ik hiervoor goede ervaringen op! 

Ricardo Drogt

19 jaar • Slager in opleiding • Werkzaam sinds 2014

Vlees heb ik altijd al fascinerend gevonden. Op het VMBO heb ik stage gelopen bij Keurslagerij Steltenpool en toen ik aangaf daarna graag een opleiding tot slager te willen gaan volgen mocht ik blijven als leerling. Ik ga één dag per week naar school voor de theorie en werk vier á vijf dagen mee in de slagerij om de praktijk te leren. Ik wil heel graag nog meer te weten komen over vlees en de toepassing van verschillende delen. Zelf ben ik dol op runder riblappen omdat je dat in hele diverse gerechten kunt gebruiken. Maakt niet uit hoe, ik vind het altijd lekker!

Erika van de Kamp - de Geus

41 jaar • Chef-kok • Werkzaam sinds 2015

Jaren geleden ben ik bij Gerard en Marian begonnen als verkoopster en was toen als eerste verantwoordelijk voor de maaltijden. Na een aantal jaar in de horeca in de keuken te hebben gewerkt vroeg Gerard me in 2015 terug om me volledig op de maaltijden te richten. Ik vind het een hele leuke uitdaging om met mooie, verse ingrediënten nieuwe maaltijden te verzinnen en te zorgen voor een afwisselend aanbod. Ik kook graag uit de Mediterrane keuken, Spaans en Italiaans, maar wereldse gerechten vind ik ook leuk. Mensen blij maken met lekker, vers eten, dat is geweldig!

Marieke Mook

29 jaar • Verkoopmedewerkster • Werkzaam sinds 2015

Twee jaar geleden begon in Hoevelaken mijn carriére in de slagerij en vanaf dag één voel ik mij geweldig op mijn plek. Hoewel mijn kennis over vlees in het begin nog niet zo groot was, groeit deze door mijn nieuwsgierigheid en de vakkundigheid van mijn collega’s met de dag. Het is erg leuk en uitdagend om die kennis over te dragen op onze bezoekers. We hebben echt de leukste klanten en het is iedere dag weer een feestje om ze blij en met een mooi product in de tas weer naar huis te laten gaan. Mijn advies voor een lekker etentje? Een Smulsteen! Héél erg lekker en vooral erg makkelijk. Perfect na een lange werkdag.

Alida Roest - Worst

32 jaar • Inkoop - verkoop - catering • Werkzaam sinds 2005

Hoewel ik ben begonnen als winkelverkoopster ben ik tegenwoordig meer achter de schermen werkzaam. Ik maak veel koude buffetten, hapjes en belegde broodjes, dat vind ik heel erg leuk om te doen en hierin zou ik me in de toekomst nog meer willen ontwikkelen. Naast catering neem ik een deel van de inkoop voor mijn rekening en ben ik nog geregeld achter de toonbank te vinden om klanten te adviseren. 

Thuis kook ik ook graag, het liefst meerdere gangen voor een tafel vol vrienden en familie. Een mooi, groot stuk vlees zoals een lekker gevulde haasfiletrollade mag dan op onze barbecue niet ontbreken!

Marjan Dasselaar

45 jaar • Verkoopmedewerkster • Werkzaam sinds 1990

In 1990 ben ik in full-time dienstverband begonnen met werken in deze slagerij. Alleen de eerste twee jaar dat de familie Steltenpool in Hoevelaken zat heb ik gemist, voor de rest ben ik van alles deelgenoot geweest. Eerst full-time, later part-time en tegenwoordig op oproepbasis. Alle verbouwingen, prijzen, collega’s die kwamen en gingen, ik heb het allemaal met ze meegemaakt. Het contact met de klanten en met mijn collega’s vind ik heel erg leuk! Op deze manier denk ik dat ik dit nog wel heel wat jaartjes zou willen doen. 

Mijn lievelingsproduct uit ons assortiment? Angus
burgers! Daar rij ik zelfs op mijn vrije dag voor uit Nijkerk om ze te halen!

Ons part-timer team

Op zaterdag en tijdens vakanties en feestdagen wordt ons team versterkt door onze part-timers. 

VLNR Romy Kelder (15), Annika van Oosterom (16), Chayenne Bakker (19), Julian Baan (19), Sandra van Valkengoed (19)

Steltenpool, keurslager

Westerdorpsstraat 9
3871AT Hoevelaken
0332536055

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten