Steltenpool, keurslager

De slagerij van de toekomst

Op de grens van de Veluwe en de Utrechtste heuvelrug vindt u in het landelijk gelegen Hoevelaken een ambachtelijke Keurslagerij met dorpse warmte, hedendaagse beleving en stadse allures. Een hyper moderne winkel waarbij aan álles is gedacht; werkgemak, milieu én vooral winkelplezier!

Met passie voor ambacht en kwaliteit staan Gerard & Marian Steltenpool, samen met hun team van vers-specialisten, dagelijks voor u klaar om u te inspireren, uw vragen te beantwoorden en uw smaakpapillen te verwennen! 

 

Welkom in ons bedrijf!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er bij ons achter de schermen schuilt? Loop dan nu digitaal door ons bedrijf!

Vind u het leuk om eens in het echt achter de schermen te kijken dan bent ook van harte welkom! Vraag het ons in de winkel, we leiden u graag rond!

Vers bereid

De gebruikelijke producten kent u: de slavink, de schnitzel en de hamburger. Maar wist u dat ook bij de bereiding van deze producten vakwerk komt kijken? Wij bereiden al onze zogenaamde 'vlugklaar producten' zelf in eigen slagerij. En dit gebeurt iedere dag weer van de meest verse, eerlijkste grondstoffen. Niks machinaal, gewoon met de hand. Het resultaat is een kwaliteitsproduct waar geen massaproduct tegenop kan. En dát proef je!

Gun jezelf het beste

Niet alleen de dagelijks producten bereiden wij met de grootste zorg, ook onze specialiteiten mogen er zijn. Een etentje organiseren waarbij u hoge ogen wilt gooien? Wij voorzien u van de lekkerste producten én vertellen u indien gewenst precies hoe u het stukje vlees het beste bereid. Want met Steltenpool, Keurslager aan tafel kan het gewoon niet misgaan!

Masterclass BBQ 23 juni

Op vrijdag 23 juni j.l. vond er weer een Masterclass BBQ plaats op ons bedrijf. Met een enthousiaste groep vleesliefhebbers werd er druk bereid, gegrild en ervaring uitgewisseld. Het was een groot succes! Na de zomervakantie vind er weer een Masterclass plaats. Hou onze facebookpagina in de gaten voor meer info!

Houthakkerssteak met mediterraan stamppotje

Hoofdgerecht
Rund
Winter
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
20-40 minuten
Bakken, Koken, Oven
Overig

Eet smakelijk

Op zoek naar een leuk & lekker cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten of cadeaubonnen kopen én verzilveren. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in diverse smaken en u bepaalt zelf de waarde.

Vanaf: 21 aug. 2017
tot: 2 sep. 2017

Noedeli

Special

per 100 gram
145

Contact

Steltenpool, keurslager

Westerdorpsstraat 9
3871AT Hoevelaken
0332536055

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten