Steltenpool, keurslager

Voor ons varkensvlees werken we samen met Keten Duurzaam Varkensvlees, een snel groeiende keten van duurzame varkenshouderijen. Bij KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) staan zowel milieu als dierenwelzijn centraal. Dat betekent dat deze varkenshouders een duidelijke bijdrage moeten leveren aan de strijd tegen de klimaatverandering én werken ze continu aan het verbeteren van het dierenwelzijn. Zo kunnen wij u altijd varkensvlees van uitstekende kwaliteit garanderen, en kunt u bewust genieten van een lekker en verantwoord stukje vlees.

Keten duurzaam varkensvlees

Keten duurzaam varkensvlees

Varkensvlees van uitsluitend Nederlandse boeren die op een duurzame, veilige en ambachtelijk wijze varkens houden. De varkenshouders zijn kleine familiebedrijven uit de regio die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en waarbij de zorg voor de dieren nog van zelfsprekend is. De boeren letten zoveel mogelijk op het milieu en het welzijn van hun dieren. De varkens hebben een dierwaardig leven, met veel licht, lucht en bewegingsruimte. Zij beschikken altijd over vers drinkwater en 'speelgoed'. Daarnaast zijn eisen opgesteld op het gebied van welzijn, milieu en vervoer. Van boerderij tot slager; in de hele keten zijn afspraken gemaakt om energie te besparen en milieubelasting te voorkomen.

Ons varkensvlees verdient een schouderklopje!

Doordat u als klant voor de keurslager kiest, kunnen we met partners als Keten Duurzaam Varkensvlees werk maken van ons milieu- en dierenwelzijnsbeleid. Samen met u zorgen we ervoor dat we kunnen blijven genieten van het heerlijkste vlees van onze vertrouwde topkwaliteit. Met hart voor de wereld smaakt het in elk opzicht lekkerder!

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. Je kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen je graag.

Steltenpool, keurslager

Westerdorpsstraat 9
3871AT Hoevelaken
0332536055
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten