Steltenpool, keurslager

Het wordt een heerlijke december

Wij verhogen de feestvreugde!

Beste klant, 

Voor een Keurslager is december altijd een erg drukke maand, maar het is voor ons ook één van de mooiste periodes van het jaar. Nu deze feestelijke periode er weer aan zit te komen, willen we u graag laten zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van lekker eten! 

 

De feestdagen zijn wat ons betreft pas compleet met familie, vrienden én lekker eten. Een rijkgedekte tafel, de lekkerste producten en het feest kan beginnen. Wij hopen ook dit jaar een bron van inspiratie te zijn als het gaat om de culinaire invulling van de feestdagen. 

Hele smakelijke feestdagen gewenst!

 

Warme groet,

Keurslager Steltenpool

Voor heerlijke feestdagen

De slagerij van de toekomst

Op de grens van de Veluwe en de Utrechtste heuvelrug vindt u in het landelijk gelegen Hoevelaken een ambachtelijke Keurslagerij met dorpse warmte, hedendaagse beleving en stadse allures. Een hyper moderne winkel waarbij aan álles is gedacht; werkgemak, milieu én vooral winkelplezier!

Met passie voor ambacht en kwaliteit staan Gerard, Marian en Suzan Steltenpool, samen met hun team van vers-specialisten, dagelijks voor u klaar om u te inspireren, uw vragen te beantwoorden en uw smaakpapillen te verwennen! 

 

De lekkerste lunch

Vers gebakken broodjes, het lekkerste beleg vers van onze snijmachine, huisgemaakte salades en verstand van lekker eten. De combinatie zorgt voor de lekkerste lunch voor uw klant, relatie of cursist.

Creatief tafelen met Gourmet

Gezellig samen aan tafel kokkerellen? Met onze smakelijk gourmet- en fondue schotels wordt het een waar festijn! Gemaakt door onze slagers van het lekkerste vlees, en heerlijke marinades. Daarmee wordt een avondje tafelen met familie of vrienden wel heel makkelijk én smaakvol!

Verrassen met Het Plateau

Gegarandeerd geen standaard diner, als de gastvrouw Het Plateau op tafel zet! Een goedgevulde plank vol lekkers om de hele avond van te genieten! Daar zullen de gasten nog lang over napraten...

Welkom in ons bedrijf!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er bij ons achter de schermen schuilt? Loop dan nu digitaal door ons bedrijf!

Vind u het leuk om eens in het echt achter de schermen te kijken dan bent ook van harte welkom! Vraag het ons in de winkel, we leiden u graag rond!

Vers bereid

De gebruikelijke producten kent u: de slavink, de schnitzel en de hamburger. Maar wist u dat ook bij de bereiding van deze producten vakwerk komt kijken? Wij bereiden al onze zogenaamde 'vlugklaar producten' zelf in eigen slagerij. En dit gebeurt iedere dag weer van de meest verse, eerlijkste grondstoffen. Niks machinaal, gewoon met de hand. Het resultaat is een kwaliteitsproduct waar geen massaproduct tegenop kan. En dát proef je!

Gun jezelf het beste

Niet alleen de dagelijks producten bereiden wij met de grootste zorg, ook onze specialiteiten mogen er zijn. Een etentje organiseren waarbij u hoge ogen wilt gooien? Wij voorzien u van de lekkerste producten én vertellen u indien gewenst precies hoe u het stukje vlees het beste bereid. Want met Steltenpool, Keurslager aan tafel kan het gewoon niet misgaan!

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Contact

Steltenpool, keurslager

Westerdorpsstraat 9
3871AT Hoevelaken
0332536055

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten