Meesterslager en ondernemers • Beiden werkzaam sinds 1988
Op weg naar school kwam ik, Gerard, als jong jochie altijd langs de dorpsslager. Geweldig, wat een ambacht zag ik daar. Dat wilde ik ook! Het fascinerende en uitdagende aan het slagersvak is dat het door de jaren heen steeds verder is ontwikkeld. Als 15-jarige leerling-slager hielden we ons in de slagerij nog enkel bezig met puur vlees en vleeswaren. In de loop der jaren zijn er vele assortimentsgroepen toegevoegd, zoals vleesspecialiteiten, buitenlandse producten, dry-aged meat, barbecue, traiteurschap en catering. Zeker in deze laatste drie doelgroepen is Marian een spil in het bedrijf. We zijn in al die jaren ons altijd blijven ontwikkelen, met trainingen, opleidingen en cursussen. Wij willen iedere dag een topprestatie leveren voor onze klanten, daarom zijn we bijvoorbeeld ook Keurslager en ben ik trots lid van de Grootorde van Meesterslagers. Heden ten dagen houden we ons hoofdzakelijk bezig met het stroomlijnen van al onze activiteiten en met ondernemen. Maar vooral genieten we nog elke dag van de omgang met onze klanten in onze prachtige winkel.